Världens bästa styrkepass!

Det kanske kan tyckas att träning hemma i vardagsrummet är lite omodernt, men P90X är världen i särklass bästa träningsprogram. Jag kommer att skriva en lite mer ingående beskrivning om P90X under träningsprogram längre fram, men bara för att ni ska förstå vad det är jag pysslar med skriver jag en kort blänkare.

p90x91 dagar av extrem fysisk aktivitet kan man kalla det. P90X står för Program 90 days Extreme och har utvecklats av www.teambeachbody.com. Idén är att man hemma framför TV:n gör ett träningsprogram som endast kräver (ej samtidigt) Vikter, Stol, Yogamatta och dörrtrapets. Programmet är upplagt så att man tränar kardiovaskulär aktivitet för fettförbränning när musklerna behöver vila dagen efter ett tungt styrkepass och styrkepassen växlar mellan olika kroppsregioner för att spara så mycket på kroppen som möjligt. Träningen är 6 dagar i veckan och är riktigt riktigt jobbig! :)

Jag körde en vända P90X förra året på hösten och det gav verkligen resultat! Jag har det helt att tacka för min tid på förra årets vasalopp och i år använder jag det som grundstyrketräning innan årets vasaloppsträning drar igång.

Kort och gott P90X kan varmt rekommenderas!