Äntligen på benen efter en veckas influensa

När jag var yngre hade jag som regel 1-3 omgångar med halsfluss per år, men de senaste åren har det försvunnit. Nu på senare år blir jag istället rejält sjuk när jag väl blir det. Senaste gången var 1,5 år sedan och då var det första gången någonsin jag drabbades av influensa och i förra veckoslutet var det dags igen.

På fredagen hade jag för första gången kört ett body pump-pass, något som genererade en träningsvärk från helvetet i precis varenda muskel i hela min kropp. Därför var det det jag trodde att jag led av när jag på lördagskvällen gick och lade mig med värk. Jag hade gjort i ordning cykeln för säsongens första utomhuspass med klunga på söndagen, men det blev det inget av. På söndagmorgonen förstod jag att det var influensa och inte bara träningsvärk jag hade drabbats av. Varenda muskel värkte och febern var på topp. Sängliggandes söndag – onsdag och nu har det varit några mellandagar, men nu känner jag mig på topp. Jag har diciplinerat hållit mig ifrån att träna någonting dessa dagar när det känts helt ok så nu längtar jag riktigt mycket till morgondagens trippeldag! Simning innan jobbet, spinning och bosu efter jobbet… Mumma!